COSTAMUNDO – ADVENTURES IN VIDEO & PHOTOGRAPHY

Costamundo is een allround productiebedrijf en creatief bureau voor video en fotografie. Oprichter en eigenaar Jeroen Stultiens begon zijn carrière op jonge leeftijd bij televisie, studeerde Film- en Televisiewetenschap in Amsterdam en werkte daarna als freelance cameraman, regisseur en editor. Hij werkte voor vele omroepen en corporate opdrachtgevers zoals Albert Heijn, Bever Outdoor, Fabchannel, Max Havelaar, Luchtvaartmuseum Aviodrome, PME Legend, Shoestring Reizen, De Unie van Waterschappen & UTZ Certified.

Met deze uitgebreide allround ervaring als bagage werd in 2015 Costamundo opgericht. Vanuit het ‘base camp’ in Zuid-Spanje combineert Jeroen remote werken met een flexibel en schaalbaar business model. Projecten variëren van kleinschalige éénmansproducties tot langdurige projecten met crews bestaande uit verschillende disciplines. Dankzij een uitgebreid netwerk van freelancers en partnerbedrijven wordt elk project op maat geproduceerd en krijgt het de aanpak en (waar mogelijk lokale!) crew die daarvoor nodig is.

Costamundo onderhoudt graag langdurige relaties met opdrachtgevers. Op persoonlijke wijze maken we meerdere producties en ontwikkelen we passende content. Bij een structurele samenwerking bouwen we een mooi archief op dat vervolgens weer efficiënt (her)gebruikt kan worden bij toekomstige projecten.